Catering-palvelut tai rennot iltapalat tilaisuuteenne

Olitpa järjestämässä kokousta yrityksellesi, polttareita ystävälle, syntymäpäiviä juniorille tai saunailtaa harrastusporukalle, Simulaattorimaailmasta saat myös laadukkaat catering-palvelut tai rennompaa iltapalaa - tilaisuuden luonteesta riippuen. Sijaitsemme Jämsässä, kätevästi Himoksen naapurissa. Lue lisää ja varaa oma pakettisi!

Tarjoilut yksityistilaisuuksiin

Ruokailut yksityistilaisuuksiimme järjestyvät kätevästi yläkerran ravintolan, Patalahti Cateringin kautta. Haluatko laadukkaampaa cateringiä vai rentoa iltapalaa? Ruokailut järjestetään aina toiveidenne mukaan! 

Klikkaa linkkiä ja valitse maistuvista vaihtoehdoista juuri teidän ryhmällenne sopiva vaihtoehto. Huomioithan, että minimitilausmäärä on 10 henkilöä. Kaikki vaihtoehdot ovat laktoosittomia. 

Muistathan, että simulaattoriajokkiemme rattiin voi hypätä myös menoveden nautiskelun jälkeen. Kosteisiin juhliin omat juomat voit tuoda mukanasi tai voimme hakea ne puolestasi.

catering-palvelut polttareille, saunailloille ja kokouksille

Mitä teille saisi olla?

Simulaattorimaailmassa järjestät vauhdikkaan päivän tai illan hauskojen aktiviteettien ja maukkaiden ruokien merkeissä. Yrityksille meillä on myös laadukkaat kokoustilat ja saunatiloja vuokraamme kaikenlaisille ryhmille. Tervetuloa viihtymään!