Erilaiset kokoustilat Jämsässä

Meidän mielestämme työ ja huvi mahtuvat hyvin saman katon alle - ja olemme valmiita todistamaan sen!

Simulaattorimaailman kokoustilat ovat raikas ja tervetullut vastakohta mitäänsanomattomille, ahtaille neuvotteluhuoneille ja tylsille höttökokouksille. Kokoustilojen lisäksi meiltä löytyy mm. monipuolinen pelimaailma, upea tilaussauna sekä loppuillan viihdekeskus. Meille mahtuu mukavasti aina 10-50 hengen porukalla. Tule viettämään erilainen kokouspäivä Simulaattorimaailmaan Jämsään, Himoksen läheisyyteen!

Yllätä henkilökuntasi kokouksen päätteeksi!

Kokoustiloissamme on luonnollisesti nykyaikainen välineistö videotykkeineen ja verkkoyhteyksineen. Se ei kuitenkaan ole kovin kiinnostavaa. Kiinnostavampaa on se, että voitte kisata meillä työpaikan paremmuudesta liikesimulaattorin ratissa - siis kokouspäivän aikana tai sen jälkeen! Lue lisää palveluistamme yrityksille!

Kokoustilat Jämsä

Tilaussauna

Simulaattorimaailmassa on taatusti Keski-Suomen vauhdikkain sauna. Ferrarimme löylyissä hiki irtoaa ja vauhti kiihtyy kohti loppuiltaa. Menovettä voitte tuoda mukananne ja täydennystä voi hakea illan mittaan yläkerran myymälästä. Kevyet tai vähän raskaammatkin iltapalat järjestämme mieluusti puolestanne laadukkaasta pitopalvelusta.

Saunatilat Jämsässä

Vauhdikas pelimaailma

Kaahaa meillä, älä teillä. On jännittävää, miten simulaattorin ratissa rauhallisestakin kotikuskista kuoriutuu mutkissa kiroillen kaasua polkeva hurjapää. Jokin siinä kaverin kyykyttämisessä vaan on niin kovin tärkeää! Kaikki pelimme ovat helppoja oppia ja hankalia hallita täysin. Tämä tarkoittaa vauhdikasta starttia ja tiukkoja kisoja. Aiempaa kokemusta ei tarvita, opastamme kaikkien pelien käytössä. Valinnanvaraa löytyy rallisimulaattorista ampumasimulaattoriin ja lukuisiin konsolipeleihin. Lue lisää!

rallisimulaattori - ajosimulaattori

Loppuillan viihdekeskus

Simulaattorimaailmassa ilta jatkuu myös työpäivän jälkeen. Haluatpa järjestää discobileet värivaloissa, laulaa karaokea koko työporukan voimin tai saunoa Ferrari-saunassamme, on Simulaattorimaailma juuri se oikea paikka.

Viihde tykypäiville

Pikkujoulut, asiakastilaisuudet, tyky-päivät… Simulaattorimaailma on oiva paikka pitää hauskaa 10–50 hengen porukalla. Tarjoilut voit tilata meidän kauttamme ja menovettä saat tuoda mukanasi tarpeen mukaan! Tutustu kattaviin palveluihimme ja ota yhteyttä!