Tilavuokra ja aktiviteetit Jämsästä, kaikki samasta osoitteesta

Meillä työ ja huvi paiskaavat kättä!

Vauhdikkaat ajosimulaattorit, upea aktiviteettimaailma, erilainen kokoustila ja Ferrari-sauna; kaikki saman katon alla. Simulaattorimaailma Jämsässä tarjoaa vauhdikkaat puitteet erilaisille yritystilaisuuksille! Hyvin varustellun kokoustilan tilavuokraan voi yhdistää yrityksellenne sopivia, vauhdikkaita aktiviteetteja. Rallisimulaattoreita voi myös vuokrata vaikka messukäyttöön. Tutustu yrityspaketteihimme ja ota yhteyttä!

Moderni kokoustila Himosnäkymällä

Käytössämme on kaksi toimivaa kokustilaa, 50:lle ja 30:lle hengelle. Modernit kokoustilat äänentoistoineen ja videotykkeineen sijaitsee erillään Simulaattorimaailman vauhtipuolesta, joten kokoustilassa on mahdollista rauhoittua ennen tai jälkeen kaahailun.

Kokoustilan ikkunasta avautuu maisemat viereiselle järvelle, Länsi-Himoksen rinteille asti - voiko ihanteellisempaa paikkaa kokoukselle toivoa!

Yrityspaketit ja rallisimulaattorin vuokraus

Meiltä löytyy valmiita paketteja 15-25 hengen ryhmille. Tilauksesta järjestämme yritystilaisuuksia myös suuremmille ryhmille; tiloihimme mahtuu mukavasti n. 50 hengen joukko. Rallisimulaattorimme on myös mahdollista vuokrata yritysten tarpeisiin vaikka messuosastolle. Lue lisää linkeistä ja kysy lisää!

Millainen päivä teille räätälöidään?

Simulaattorimaailmasta saat kaiken tarvittavan saman katon alta:

  • Toimivat kokoustilat äänentoistoineen ja videotykkeineen
  • Monenlaista aktiviteettia ajosimulaattoreilla ja muilla viihdepeleillä
  • Ruokailut tiloihimme järjestyvät yläkerran ravintolan kautta
  • Majoitukset Himoksen mökkeihin

Ota siis yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva paketti!