Viihdyttävät aktiviteetit yritys- ja yksityistilaisuuksiin Jämsässä, Himoksen kupeessa

Kaikki yhteystietomme

Simulaattorimaailmassa järjestät unohtumattoman yritys- tai yksityistilaisuuden aivan Himoksen kupeessa. Tarjontaamme kuuluvat simulaattorit ja viihdepelit sekä kyyditykset ja ajot oikealla ralliautolla. 

Voit myös vuokrata ajosimulaattorin omaan käyttöösi esimerkiksi messuille tai muuhun PR-tapahtumaan. Ota yhteyttä ja järjestä yrityksellesi tai ystävillesi unohtumaton päivä ainutlaatuisessa viihdekeskuksessa! Valitse valmis paketti tai kerro meille tarkemmin omasta suunnitelmastasi. 

Miesporukka ajaa rallisimulaattoreilla

Simulaattorit ja viihdepelit

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa racing-simulaattorit, ampumasimulaattorit, urheilusimulaattorit, virtuaalilasisimulaattorit, konsolipelit sekä karaoke. Adrenaliinia pumppaavaa kaahailua sekä rennompaa pelailua!

Rallikyyditystä, Simulaattorimaailma

Rallikyyditykset

Miltä kuulostaisi aito rallikyyti? Tässä kyydissä mennään huippukuskin kyydissä, eikä vauhdissa säästellä.  Kokemus on taatusti ensikertalaiselle uskomaton kun G-voimat repivät kyydittävää kuin räsynukkea!  Rallikyyditykset ajetaan Jämsässä oikealla pikataipaleella, joka suljetaan kyyditysten ajaksi. Matkaa Himokselta noin 10-15 min.

Tästä tunnelmaan: https://www.facebook.com/337831553405/videos/79788...

https://www.facebook.com/Simulaattorimaailma-33783...

Aja itse rallia

Aja itse rallia

Oletko haaveillut ajavasi jonain päivänä itse oikealla ralliautolla? Lopeta unelmointi ja hyppää puikkoihin turvallisella 3,2 km pitkällä metsäisellä rallisprintradalla! Ajaminen tapahtuu Joutsassa johon Himokselta on noin 40 min. ajomatka. 

Ajohanskoihin sonnustautunut mies ajaa rallisimulaattorilla

Rallisimulaattorin vuokraus

Rallisimulaattori tekee pisteestäsi messujen suosituimman paikan. Hurmaa asiakkaasi unohtumattomalla kokemuksella!

Puhelinkuvake

Valitse haluamasi aktiviteetit ja järjestä yritys- tai yksityistilaisuus Simulaattorimaailmassa Jämsässä, Himoksen kupeessa!

Tee varaus