Rallikyyditykset Himos, nyt voit hypätä myös itse puikkoihin sprinttiradalla

Kaikki yhteystietomme

Simulaattorimaailma on perustettu joulukuussa 2007, ja olemme osa Himoksen monipuolista tarjontaa. Valtteinamme ovat alusta asti olleet virtuaalinen kilpa-ajo ja muut hauskat viihdepelit, mutta nykyään pääset myös ajamaan oikeaa ralliautoa! Keski-Suomi ja Jämsä tunnetaan maailmalla etenkin rallin maailmanmestaruusosakilpailusta.

Ei olekaan sattumaa, että Simulaattorimaailmassa ajetaan rallia ja muita racing-lajeja ja suurella tunteella. Simulaattorimaailmassa tilaisuuden järjestäminen on erittäin vaivatonta, sillä kaikki palvelut löytyvät tarvittaessa saman katon alta. Ralliajojen jälkeen voitte jatkaa mukavien aktiviteettien parissa ja esimerkiksi saunoa sekä laulaa karaokea tiloissamme. Ota yhteyttä ja tee varaus!

Hyppää puikkoihin

Olemme järjestäneet rallikyydityksiä jo yli 10 vuotta ja asiakkaamme ovat usein kyselleet, pääsisikö oikeaa ralliautoa ajamaan myös itse. Nyt sekin on mahdollista, ja järjestämme ajot yhdessä Race Rebelsin kanssa Joutsassa, mahtavalla metsäisellä rallisprintradalla. Tarjoamme yritys- sekä yksityisasiakkaille mahdollisuuden päästä kokemaan ralliautoilua ITSE kuljettajan paikalta, ammattilaisen opastamana.


Ajot toteutetaan rallisprinttiradalla, jota ajetaan kolme kierrosta. Rata on 3,2 km pitkä. Se on turvallinen paikka ajaa. Nopeimmasta kierroksesta otetaan aika ylös ja sitä voi verrata kaverin aikaan. Kartanlukijana toimii kokenut kartanlukija, jonka ohjeiden mukaan ajetaan.

Käytössämme on kaksi täysiveristä ralliautoa BMW 325i ja BMW Combact

 

Kaiken lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä oikean rallikuskin ja täysiverisen ralliauton kyytiin samalle sprinttiradalle! Minimi osallistujamäärä rallin itse ajoon on 3 henkilöä. Isoista ryhmistä kannattaa pyytää tarjous!

Kenestä on kuskiksi?

Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa kokemusta vaan riittää, että tulet iloisella mielellä. Unohtumattoman kokemuksen voi täydentää samalla myös kokeneen SM-tason rallikuljettajan tarjoamalla, mieleenpainuvalla rallikyydityksellä. Tutustu hinnastoomme alta ja kasaa ryhmällesi elämyksentäyteinen moottoriurheilupäivä.

Lue lisää kyydityksistä

Lue lisää palveluista klikkaamalla

Puhelinkuvake

Ota yhteyttä ja varaa ikimuistoiset ralliajot ryhmällesi Jämsään, Himoksen kupeeseen!

Tavoitat meidät täältä