Simulaattorimaailma yllättää positiivisesti!

0400 415 098

Miltä kuulostaisi aito rallikyyti?

Pois alta kivet ja männyn kävyt, kun ralliautomme kurvailee Jämsäläisessä sorarännissä!

Simulaattorimaailma ei tyydy kyyditsemään asiakkaitaan ainoastaan simulaattoreissa. Jos haluat ihan oikeaa ralli-actionia, rallikyyti aidossa ralliautossa ja oikealla pikataipaleella, esimerkiksi työporukalla tai polttariohjelmanumerona on sinua varten. Kokemus on taatusti pysäyttävä, tarvittaessa hoidamme vaihtohousut kuskattaville. Hinta ensimmäiseltä kyydittävältä 250 € ja lisäkyydittäviltä 160 €/hlö. Sijaintimme on kätevä, aivan Himoksen naapurissa Jämsässä – Tervetuloa! 

Rallikuskimme kyydissä kannattaa pitää kiinni

Kyse ei ole tosiaan mistään näytösajosta, joten tässä matkassa kannattaa pitää penkistä kiinni. Pääset istumaan pelkääjän paikalle, ja luottokuskimme antaa unohtumattoman kokemuksen jämsäläisessä sorarännissä. Vauhti on varmaa ja kyyti kylmää!

Millaisen vauhtipaketin virittäisimme teille?

Kuulostaako rallikyyti porukallenne sopivalta lajilta? Kisan jälkeen voitte esimerkiksi jäähdytellä rallisimulaattoriemme parissa ja sen jälkeen viettää mukavan saunaillan Ferrari-saunassamme. Jos haluat kuulla lisää Simulaattorimaailman mahdollisuuksista, tutustu sivujemme tarjontaan tai ota yhteyttä ja kysy suoraan meiltä!

Ota yhteyttä