Rallisimulaattorin vuokraus Jämsästä, Himoksen kupeesta koko Suomen alueelle

Kaikki yhteystietomme

Rallisimulaattori on takuuvarma messuvetonaula. Vuokraa meiltä simulaattori ja tarjoa asiakkaillesi kokemus, jolla yrityksesi jää mieleen. Rallisimulaattorin vuokraus minne päin tahansa Suomea onnistuu Simulaattorimaailmalta Jämsästä, Himoksen kupeesta.

Vuokrakeikkakokemusta löytyy jo vuodesta 2008 alkaen ja toimintamme on herättänyt asiakkaissa luottamusta ja pitkäaikaisia yhteistyösopimuksia.

 

 

 

 Kommentti IKH:n kauppiaspäivien tilaajalta:

Tilasimme Simulaattorimaailman vuoden tärkeinpään tapahtumaamme. Yhteistyö Simulaattorimaailman kanssa sujui mutkattomasti suunnittelusta toteutukseen ja laskutukseen saakka. Juhlaamme saapunut Simulaattorimaailman henkilökunta oli osaavaa, innostunutta ja ystävällistä. Simulaattorimaailman laitteet olivat vieraidemme suosiossa lähes ruuhkaksi asti, tämä oli mahtava lisä tapahtumaamme.

Elisa Piirto IKH

 

Valittavana ovat mm.kovaa kyytiä tarjoavat Vision Racerit, tärisevät RSeatit, Timo Mäkinen Ouninpohja 1967 -simulaattori sekä Force Dynamics. Simulaattorit sopivat messujen lisäksi kaikenlaisiin tapahtumiin ja promootiotilaisuuksiin. Ota yhteyttä ja tee varaus rallisimulaattorin vuokralle!

Virtuaalilasisimulaattori

Uskomaton kokemus kun tunnet olevasi auton sisällä ja koko ulkomaailma unohtuu täysin. Kuulet auton äänet kuulokkeista, simulaattorin runko tärisee ajon mukaan ja ratin vastus tuntuu ohjattaessa. Tämä kokemus jää taatusti mieleen, simulaattori on tyylikkään näköinen eikä vie paljoa tilaa

Virtuaalilasi-simulaattorin tilantarve:

 • 2m x 1m.

Virtuaalilasi-simulaattorin hinta: Ensimmäinen päivä, 8 h

 • 990 € + alv 24 %.

Seuraavat päivät, 8 h

 • 690 € + alv 24 %.

Vision Racer -penkkisimulaattori

Vision Racer -penkkisimulaattoreilla jopa kuusi henkilöä voivat ottaa mittaa toisistaan vauhdikkaassa ajopelissä: rallissa, rallicrossissa tai Formula 1:ssä. Penkkisimulaattorit voidaan yhdistää toisiinsa, jolloin kaikki ajavat samassa kisassa keskenään. Vision Racerit eivät pidä meteliä messuosastollasi, sillä äänet tulevat kuulokkeiden kautta. Penkin säädöt mahdollistavat ajonautinnon kuljettajan koosta riippumatta. Penkkisimulaattoreihin sisältyy 32-tuumainen näyttö, joten ajoreitin näkyvyys on taattu!

Käytössämme on yhteensä 6 kpl Vision Racer -penkkisimulaattoria.

Penkkisimulaattoreiden tilantarve:

 • 2 kpl: 4 m²

 • 4 kpl: 8 m²

 • 6 kpl: 12 m².

Penkkisimulaattoreiden hinnat: Ensimmäinen päivä, 8 h:

 • 2 kpl: 890 € + alv 24 %

 • 4 kpl: 1 290 € + alv 24 %

 • 6 kpl: 1 590 € + alv 24 %.

Seuraavat päivät, 8 h:

 • 2 kpl: 590 € + alv 24 %

 • 4 kpl: 790 € + alv 24 %

 • 6 kpl: 990 €+ alv 24 %.

Hinnat sisältävät Simulaattorimaailman henkilökunnan. Lisäksi laskutetaan kilometrikulut 1,05 €/km.

RSeatin tärisevät penkkisimulaattorit

RSeatin tärisevillä penkkisimulaattoreilla neljä kuskia ottaa mittaa toisistaan vauhdikkaassa ajopelissä. Penkkisimulaattorit voidaan yhdistää toisiinsa, jolloin kaikki ajavat samassa kisassa keskenään.

Nämä simulaattorit eivät pidä meteliä messuosastollasi, sillä äänet tulevat kuulokkeiden kautta. Penkin säädöt mahdollistavat ajonautinnon kuljettajan koosta riippumatta. Penkkisimulaattoreihin sisältyy 49-tuumainen 4K-näyttö, joten kuva on todella suuri ja korkealaatuinen! 

Penkkisimulaattorit on mahdollista lisämaksusta varustaa myös korkealaatuisilla virtuaalilaseilla, jolloin tunnet olevasi kilpa-auton sisällä.

Penkkisimulaattoreiden tilantarve:

 • 2 kpl: 4 m²

 • 4 kpl: 8 m².

RSeat simulaattoreiden hinnat: Ensimmäinen päivä, 8 h:

 • 2 kpl: 1190 € + alv 24 %

 • 4 kpl: 1590 € + alv 24 %.

Seuraavat päivät, 8 h:

 • 2 kpl: 790 € + alv 24 %

 • 4 kpl: 990 € + alv 24 %.

Lisähinta virtuaalilasivarustuksesta 190 euroa/päivä/simulaattori + alv 24%.

Hinnat sisältävät Simulaattorimaailman henkilökunnan. Lisäksi laskutetaan kilometrikulut 1,05 €/km.

Timo Mäkinen -simulaattori

Ralliautoilun yksi legendaarisista tapauksista sattui vuonna 1967 Ouninpohjan pikataipaleella, kun rallilegenda Timo Mäkinen ajoi Minillä konepelti pystyssä puolet pikataipaleesta, sijoittuen silti pikataipaleen kolmanneksi. Katso tästä video!


Päätimme tehdä tästä tapahtumasta simulaattorin, jotta jokainen kokea miltä tuntuu, kun konepelti aukeaa täydestä vauhdista vasten tuulilasia. Konepelti laskee tässä Minissä kuitenkin pian alas ja taas mennään täysillä. Auton sisällä on kunnon äänentoisto, josta kuuluu moottorin äänet ja soran rapina, mutta auton ulkopuolella äänet eivät juurikaan häiritse.


Tämä rallihistorian legendaarinen tapahtuma ja sympaattinen auto herättävät messuvieraiden kiinnostuksen osastoonne. Voimme taata että samanlaista simulaattoria ei taatusti löydy mistään. Auton vasen kylki on mahdollista teipata asiakkaan logolla, joten tämä kokemus jää taatusti asiakkaiden muistiin.

Tilantarve 2 m x 3,5 m

Timo Mäkinen-simulaattorin hinta:

 • Ensimmäinen päivä, 8 tuntia: 1 990 euroa + alv 24 %.

 • Seuraavat päivät, 8 tuntia: 1 190 euroa+ alv 24 %.

Minin vasemman kyljen teippaus asiakkaan logolla alk. 290 euroa + alv 24 %.

Hinnat sisältävät Simulaattorimaailman henkilökunnan. Lisäksi laskutetaan kilometrikulut 1,05 €/km.

Force Dynamics -liikesimulaattori

Tämä on laite, jota et näe kilpailijoidesi osastolla! Force Dynamics -liikesimulaattori pysäyttää takuuvarmasti messuvieraat osastollesi. Yhdysvaltalaisvalmisteinen rallisimulaattori toimii kolmella liikeakselilla ja antaa ajajalle erittäin realistisen kuvan autourheilukokemuksesta. Force Dynamicsin avulla voi kokea ralliauton vauhdin ja voiman täysin turvallisesti.
Force Dynamics simuloi autoon kohdistuvaa liikevoimaa jopa 2,5 G:n voimalla. 350-kiloinen laite seisoo kolmen kumitassun päällä, ja näyttö on jopa 120 cm leveä. Laitteen mukana tulee Simulaattorimaailman työntekijä huolehtimaan asiakkaiden ajonautinnosta.

Liikesimulaattorin tilantarve:

 • 3 x 3 m

Liikesimulaattorin hinnat:

 • Ensimmäinen päivä, 8 h: 2 400 € + alv 24 %

 • Seuraavat päivät, 8 h: 1 900 € + alv 24 %.

Hinnat sisältävät Simulaattorimaailman henkilökunnan. Lisäksi veloitetaan matkakulut 1,05 €/km.

Puhelinkuvake

Ota yhteyttä ja sovitaan rallisimulaattorin vuokrauksen yksityiskohdista – Jämsästä, Himoksen kupeesta koko Suomen alueelle!

Tavoitat meidät täältä