Simulaattorimaailma yllättää positiivisesti!

0400 415 098

Catering tai rennot iltapalat tilaisuuteesi

Jämsässä, Himoksen kainalossa sijaitsevassa Simulaattorimaailmassa järjestyy kaikki

Olitpa järjestämässä kokousta yrityksellesi, polttareita ystävälle, syntymäpäiviä juniorille tai saunailtaa harrastusporukalle, Simulaattorimaailmasta saat laadukkaat catering-palvelut tai rennompaa iltapalaa – tilaisuuden luonteesta riippuen. Ruokailu räätälöidään aina toiveidesi mukaan, ja Cateringista vastaa yläkertamme ravintola, Patalahti Catering. Sijaitsemme Jämsässä, kätevästi Himoksen naapurissa.

Valitse eri menu-vaihtoehdoista

Klikkaa tästä

... ja valitse menu-vaihtoehdoista ryhmällenne sopivin. Huomioithan, että minimitilausmäärä on 10 henkilöä. Kaikki vaihtoehdot ovat laktoosittomia. Eikun herkuttelemaan!

Tuo omat juomasi tai tilaa meiltä

Muistathan, että simulaattoriajokkiemme rattiin voi huoletta hypätä myös menoveden nautiskelun jälkeen. Kosteisiin juhliin voit tuoda mukanasi omat juomat tai me voimme hakea ne puolestasi. Kerro, kummin on parempi. 

Laitetaanko alle vähän vauhtia ja päälle herkkuja?

Simulaattorimaailmastamme löytyy todentuntuisia ralli- ja muita ajosimulaattoreita, sekä koukuttavia viihdepelejä, järjestämme myös rallikyytejä aidolla ralliautolla luottokuskin ohjaamana. Valitse ryhmällesi sopivin aktiviteetti, lopuksi voitte nauttia cateringin tarjoiluista ja vaikka luksusluokan Ferrari-saunan löylyistä. Katso, mitä kaikkea voimme yrityksellesi tai muulle seurueellesi tarjota ja ota yhteyttä, niin kääritään teille kunnon palvelupaketti!

Ota yhteyttä