Simulaattorimaailma yllättää positiivisesti!

0400 415 098

Mahtavat racingsimulaattorit sekä muut koukuttavat viihdepelit

Todentuntuista kilpa-ajoa simulaattorimaailmassamme Jämsässä, Himoksen kupeessa

Simulaattorimaailmasta löytyvät mahtavat racingsimulaattorit ratin taakse hamuaville hurjapäille, joilla saa todentuntuisen rallikokemuksen. Ampumasimulaattorit ja laaja valikoima konsolipelejä pitävät huolen puolestaan rennompaa pelailua kaipaavien viihtyisyydestä. Tutustu pelimaailmamme tarjontaan ja ota yhteyttä, niin varataan ryhmällesi toiveitanne vastaava aktiviteetti. Sijaitsemme Jämsässä, aivan Himoksen vieressä.

Muistathan, että tarjolla on paljon muutakin kuin kisailut: sauna, juhla- ja kokoustilat, karaoke, ruokatarjoilut ja juomat tilauksesta yms. Voimme siis räätälöidä tilaisuuteenne monenlaista mukavaa!

Näiden racingsimulaattoreiden ratissa kaahailet turvallisesti

Force Dynamics. Hyppää rajun Force Dynamicsin puikkoihin ja koita kesyttää se. Force Dynamics -liikesimulaattori antaa ajajalle erittäin realistisen kuvan autourheilukokemuksesta. Kun simulaattori painaa kuskia mutkassa penkkiin, vauhdin todella tuntee. Tule ja kokeile hurjaa vauhdin hurmaa! (tämä laite on lisäpalvelu ja sen saatte käyttöönne tilaisuuteenne alk 150 euroa, sis alv).

UUTUUS! Timo Mäkinen Ouninpohja 1967. Testaa oikeassa ralliminissä, että miltä tuntuu, kun konepelti täydessä vauhdissa pamahtaa silmille https://vimeo.com/279802133  Katso myös Mäkisen oma kertomus tapahtumasta YouTube-video »

(tämä laite on lisäpalvelu ja sen saatte käyttöönne tilaisuuteenne alk 150 euroa, sis alv).

Vision Racer. Vision Racer -penkkisimulaattoreilla otat mittaa kavereista toinen toistaan vauhdikkaammissa ajopeleissä. Kilpaa voit ajaa joko rallissa, rallicrossissa tai Formula 1:ssä – baanalle mahtuu kuusi kuljettajaa yhtä aikaa. Aidot rallipenkit ja ratti-poljin-yhdistelmät antavat tiukan tuntuman rataan. (tä

(kuuluu peruspakettiin)

UUTUUS! Rseatin uudet racingsimulaattorit, 4 kpl, joilla ajetaan kilpaa keskenään. Näissä todella korkealuokkaisissa simulaattoreissa on penkeissä täristimet, joten racingkokemuksen tuntee koko kropassa. Simulaattoripenkkien näytöt ovat 49-tuumaiset ja 4K-laatua, joten näkyvyys on parasta mahdollista tasoa. (kuuluu peruspakettiin)

Ampumasimulaattori. Taatusti koukuttava LaserSniper-ampumasimulaattori. LaserSniperilla voit kokeilla laajakankaalle tauluammuntaa, ampua savikiekkoja tai herätellä metsästysviettejäsi sorsastus-pelissä. Pelivalikoima on laaja! (kuuluu peruspakettiin)

Urheilusimulaattori, joka nostaa hien pintaan. Tässä pelissä voit omaa kroppaa liikuttamalla pelata keilailua, yleisurheilua, jalkapalloa, nyrkkeilyä ja vaikka mitä. (kuuluu peruspakettiin)

Totta kai kunnon karaokea tarvitaan aina, kun vähintään kaksi suomalaista kokoontuu yhteen. Kappalevalikoima ei taatusti lopu kesken! Kajauta ilmoille vain oikein reilusti, sillä meillä laitetaan nupit kaakkoon ja kannat kattoon. (kuuluu peruspakettiin)

Konsolipelit rennompaan pelailuun

Konsolipelit viihdyttävät vaikka sinä aikana, kun odottelet vuoroasi simulaattoriin tai haluat pelailla vähän rennommissa merkeissä. Konsoleilla voit pelata vaikka NHL tai Fifa-pelejä– tule löytämään oma suosikkisi!

Jos sinulla on kysyttävää ajosimulaattori- tai muista peleistä, ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä

Force Dynamics

UUTUUS! Timo Mäkinen Ouninpohja 1967

Vision Racer

UUTUUS! Rseatin uudet racingsimulaattorit

Ampumasimulaattori

Urheilusimulaattori