Yritystilaisuudet

Meillä työ ja huvi paiskaavat kättä. Tarjoamme kokous- ja juhlatilat sekä tietysti Simulaattorimaailman aktiviteetit täydellisen päivän rakentamiseen.

Lue lisää

Yksityisille

Juhli tulevaa morsianta tai sulhasta, synttärisankaria, valmistumista tai ihan mitä vaan muuta. Meiltä saat tilat, puuhat ja ruuat.

Lue lisää

Simulaattorien vuokraus

Vuokraa rallisimulaattori meiltä esimerkiksi messuosastoille, promootiotilaisuuksiin tai yritysten tapahtumiin.

Lue lisää

Simulaattorimaailma yllättää positiivisesti!

0400 415 098

Simulaattorimaailma yllättää positiivisesti!

0400 415 098

Simulaattorimaailma yllättää positiivisesti!

0400 415 098

Jämsän ja Himoksen vauhdikkain viihdekeskus vailla vertaansa

Rallisimulaattorit, konsolipelit, juhlatilat ja mitä vielä muuta – katso esittelyvideo, klikkaa tästä !

Simulaattorimaailma on Suomen monipuolisin racingsimulaattorikeskus ja juhlatila Jämsässä, Himoksen matkailukeskuksen kupeessa. Täytimme viime vuonna täydet 10 vuotta, ja siitä voimme olla ylpeitä. Olemme paalupaikka erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien sekä juhlien järjestämiseen! Vetonaulamme on huikea racingsimulaattorit, joita löytyy niin liikkuvana kuin kiinteänäkin. Vuokraamme myös rallisimulaattoreita esimerkiksi messuille, pr- tai muihin tapahtumiin minne tahansa Suomeen. 

Meiltä löytyvät myös muut viihdepelit, unohtamatta karaokea ja konsolipelejä. Vai eikö tämä vielä riitä? Järjestämme myöskin aitoja rallikyytejä huippukuskin kyydissä, Jämsän mutkikkailla sorateillä! 

Juhla- ja kokoustilat, sauna ja catering

Simulaattorimaailmassa on tasokkaat juhlatilat, kokoustilat ja teemaan sopiva racing-henkinen sauna. Tiloissa järjestät esimerkiksi yrityksesi kokoukset, tyky-päivät ja pikkujoulut. Tutustu yrityksille-osiossa erilaisiin pakettivaihtoehtoihin. 

Niin ikään paikka on mitä parhain polttareihin, synttäreihin (myös lasten), saunailtoihin ja muihin juhlan hetkiin. Eikä nälkä pääse yllättämään, sillä yläkerrassamme sijaitsee Patalahti Cateringin keittiö, joka kattaa pöytään herkulliset sapuskat tilauksesta. 

Millainen vauhtitilaisuus teitä houkuttaisi? Pyydä tarjous!

Räätälöimme tapahtumat toiveidesi mukaan. Voit vaikka vuokrata yrityksellesi kokoustilan ja varata kylkeen rallisimulaattorit tai jonkin muun aktiviteetin. Sama pätee yksityisten henkilöiden illanviettoihin. Kaikki on sovittavissa. Katso, mitä kaikkea tekemistä ja palveluja meiltä löytyy ja ota yhteyttä, niin juonitaan yhdessä paras tilaisuus juuri teille! 

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

 • 18.07.2018
  Timo Mäkinen - Ouninpohja 1967 simulaattori on täällä!

  Timo Mäkinen -simulaattoria pääsee nyt testaamaan Simulaattorimaailmassa. Nyt pääset kokeilemaan miltä tuntui legendasta kun konepelti kääntyi silmille kesken erikoiskokeen. Simulaattori nostaa konepellin kerran pätkällä satunnaisessa kohdassa ylös ja pysyy siellä noin 6s. Tämä tuo kisaan kivan lisämausteen koska jokaisella ajajalla se tapahtuu kerran, mutta eri kohdassa pikataivalta. Autoa ajetaan autenttisesti oikealta puolelta ja vasemmalla kädellä vaihdetaan vaihteita 4-lovisesta laatikosta ja tietenkin kytkimen kanssa.

  Simulaattorimaailma – Ouninpohja 1967, esittelyfilmi from Rotia on Vimeo.

  Lue lisää
 • 19.02.2018
  Hiihtolomatarjous

  Hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 ei tarvitse palella, sillä Simulaattorimaailma on hiihtoloman kuumin mesta. Hiihtolomaviikoilla meillä on todella kova tarjous, sillä tunnin yksityistilaisuus max 6 henkilöä maksaa vain 99 euroa. Ylimenevät henkilöt vain 15 euroa.

  Pakettin kuuluu:

  • 6 kpl Vision Racer -ajosimulaattoreita (ajetaan kavereita vastaan kilpaa)
  • 4 kpl pro-tasoisia Rseatin racingsimulaattoreita, joilla ajetaan keskenään kilpaa
  • Laser Sniper -ampumasimulaattori laajakankaalta, 11 eri ampumavaihtoehtoa
  • urheilupelit laajakankaalta
  • konsolipelejä
  • karaokelaitteet ja pokeripöytä
  Lue lisää
 • 07.12.2017
  Kotisivumme uudistui!

  Kotisivujemme tervetullut freesaus on nyt valmis!

  Lue lisää