Upeat kokous- ja juhlatilat Jämsässä, Himoksen kupeessa

Kaikki yhteystietomme

Aivan Himoksen nurkilla sijaitsevat tilamme ovat erinomaiset kokousten sekä juhlien järjestämiseen. Simulaattorimaailman tilat ovat virkistävä vaihtoehto kokousten, tyky- ja virkistyspäivien sekä juhlien järjestämiseen. Meiltä löytyvät modernisti varustellut kokoustilat, upea saunaosasto sekä Suomen laajin kattaus racing-simulaattoreita ja paljon muita viihdepelejä.

Halutessasi järjestämme herkulliset ruoka- ja juomatarjoilut sekä majoituksen Himoksen mökkeihin. Myös omien juomien tuominen on sallittua. Tätä varten tiloistamme löytyvät kylmäkaapit. Tutustu tiloihimme, ota yhteyttä ja varaa upeat kokous- ja juhlatilat käyttöösi!

Vauhdikas pelimaailma

Pelimaailmassamme pääset todistamaan, miten simulaattorin ratissa rauhallisestakin kotikuskista kuoriutuu peloton kaasua polkeva hurjapää. Jokin siinä kaverin voittamisessa vain on niin kovin tärkeää. Kaikki pelimme ovat helppoja oppia ja hankalia hallita täysin. Aiempaa kokemusta ei tarvita, vaan me opastamme kaikkien pelien käytössä. Haastetta riittää kuitenkin takuulla myös kokeneille kuskeille.

Ajosimulaattoreiden lisäksi pelimaailmastamme löytyvät ampumasimulaattori, virtuaalilasipelejä, urheilupelisimulaattori, karaoke sekä lukuisia konsolipelejä. Loppuillasta on hyvä siirtyä luontevasti vaikka Himosareenan sykkeeseen. 

Katso kaikki aktiviteetit

Kokoustilat

Kokoustilamme ovat vastakohta tylsille tusinakokouksille. Tarjoamme kaksi kokoustilaa huikeilla järvimaisemilla: Pikkukankkunen 25 henkilölle ja Pitkägrönholm 40 henkilölle. Ikkunoista avautuvat kauniit näkymä viereiselle Patalahdelle ja aina Länsi-Himoksen rinteille saakka. Kokoustilat sisältävät kaiken tarvittavan, kuten videotykin, valkokankaan sekä nopean verkkoyhteyden. Voitte myös yhdistää kokoukseen esimerkiksi kunnon kisailut ajosimulaattoreidemme ratissa.

Tutustu yrityspalveluihin tarkemmin

Ruoka ja juoma

Kevyet tai vähän raskaammatkin iltapalat järjestämme mieluusti puolestanne laadukkaasta pitopalvelusta, Patalahti-cateringista. Muista, että voit aina tuoda tilojemme kylmäkaappeihin myös omat juomasi ja täydennystä on kätevä hakea yläkerran marketista.

Patalahti

Ferrari-henkinen tilaussauna

Juhlat, kokoukset eikä oikeastaan mikään suomalainen tilaisuus ole täydellinen ilman löylyjä. Simulaattorimaailmasta löytyy taatusti Suomen vauhdikkain sauna. Ferrari-saunan löylyissä kuullaan parhaat selitykset, hiki virtaa ja vauhti kiihtyy kohti loppuiltaa.

Puhelinkuvake

Ota yhteyttä ja varaa juhlatilat käyttöösi Jämsässä, Himoksen kupeessa!

Tavoitat meidät täältä