Simulaattorimaailma yllättää positiivisesti!

0400 415 098

Kokoustilat, sauna, racingsimulaattori- ja viihdemaailma

Jämsässä, Himoksen nurkilla sijaitsevat tilamme ovat erinomaiset niin kokousten kuin juhlien hetkiin

Simulaattorimaailman tilat ovat virkistävä vaihtoehto kokousten, tyky- ja virkistyspäivien ja juhlien järjestämiseen. Meiltä löytyvät hyvin varustellut kokoustilat, upea saunaosasto, suomen laajin kattaus racingsimulaattoreita, tästä räätälöimme ryhmille mitä mainioimmat päivän- tai illanvietot. Sijaintimme on kätevä – Jämsässä, aivan Himoksen naapurissa. Tarvittaessa järjestämme teille myös majoituksen Himoksen laadukkaisiin huviloihin. Tutustu seuraavassa tiloihimme ja ota yhteyttä, niin laitetaan vaikka kokoustilat tai pelihetket varaukseen!

Kokoustilat

Kokoustilamme ovat tervetullut vastakohta tylsille höttökokouksille. Tarjoamme kaksi kokoustilaa huikeilla järvimaisemilla: Pikkukankkunen 25 hengelle ja Pitkägrönholm 50 hengelle. Ikkunasta avautuu kaunis näkymä viereiselle Patalahdelle ja aina Länsi-Himoksen rinteille saakka. Rauhalliset kokoustilat sisältävät kaiken tarvittavan videotykin, valkokankaan ja verkkoyhteyden. Tutustu myös kokouspäiväpalveluihimme! Voitte yhdistää kokoukseen esimerkiksi kunnon kisailut ajosimulaattoreidemme ratissa.

Ferrari-henkinen tilaussauna

Simulaattorimaailmassa on taatusti Suomen vauhdikkain sauna. Ferrarimme löylyissä hiki irtoaa ja vauhti kiihtyy kohti loppuiltaa. Menovettä voitte tuoda mukananne ja täydennystä voi hakea illan mittaan yläkerran myymälästä. Kevyet tai vähän raskaammatkin iltapalat järjestämme mieluusti puolestanne laadukkaasta pitopalvelusta.

Vauhdikas pelimaailma

Kaahaa meillä, älä teillä! On jännittävää, miten simulaattorin ratissa rauhallisestakin kotikuskista kuoriutuu mutkissa kiroillen kaasua polkeva hurjapää. Jokin siinä kaverin kyykyttämisessä vaan on niin kovin tärkeää. Kaikki pelimme ovat helppoja oppia ja hankalia hallita täysin. Tämä tarkoittaa vauhdikasta starttia ja tiukkoja kisoja. Aiempaa kokemusta ei tarvita, opastamme kaikkien pelien käytössä. Valinnanvaraa löytyy rallisimulaattorista ampumasimulaattoriin ja lukuisiin konsolipeleihin. Lue lisää!

Loppuillan viihdekeskus

Simulaattorimaailmassa ilta jatkuu – tai alkaa riippuen siitä, ollaanko liikkeellä kokouspäivän tai vaikka polttareiden merkeissä. Viihdekeskus tarjoaa karaokea ja mikseipä hyvinkin discoillan värivaloissa. Tutustu viihdepuolen tarjontaan!

Tilat ja tekeminen kaikki kivasti paketissa

Mitä teille laitettaisiin? Jos kokoustilat, kunnon kokouspäivä tai vaikka polttarit ovat listallasi, ota toki yhteyttä! Varmistamme päiväsi onnistumisen parhain päin.

Ota yhteyttä