Simulaattorimaailma yllättää positiivisesti!

0400 415 098

Racing-kokouspäivä yhdistää työn ja huvin

Vietä erilainen kokouspäivä meillä HimosJämsässä

Kokouspäivä Simulaattorimaailmassa, Himoksen naapurissa Jämsässä, on vastakohta mitäänsanomattomille, neuvotteluhuoneille ja tylsille kokouksille. Meidän mielestämme kokous ja kilpa-ajo nimittäin mahtuvat mainiosti saman katon alle. Voit olla varma, että työ ja huvi paiskaavat reippaasti kättä, kun varaat kokoustilat meiltä!

Startissa paiskitaan hommia hyvin varustetussa ja modernissa kokoustilassa. Mutkassa juodaan kahvit, seuraavassa herkutellaan lounaalla, ja mappien sulkeuduttua otetaan työkaverista mittaa racing-simulaattoreilla ja muilla viihdyttävillä laitteilla. Siinä Simulaattorimaailman ajosuunnitelma onnistuneeseen kokouspäivään!

Kaksi kokoustilaa upeilla Himoksen näkymillä

Meillä on kaksi kokoustilaa äänentoistoineen ja videotykkeineen; Pikkukankkunen 25 hengelle ja Pitkägrönholm 40 hengelle. Ikkunasta avautuvat kauniit maisemat viereiselle järvelle, Länsi-Himoksen rinteille asti – voiko ihanteellisempaa paikkaa kokoukselle toivoa! Kokoustilat sijaitsevat erillään Simulaattorimaailman vauhtipuolesta, joten kokoustilassa on mahdollista rauhoittua ennen tai jälkeen kaahailun.

Katso seuraavasta esimerkit kokouspaketeistamme. Esimerkkipakettien lisäksi voimme toteuttaa paljon muitakin vaihtoehtoja, joten ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille paras kokouspäivä! Tutustu myös aktiviteetteihin ja palveluihin, joista löydät paljon erilaisia tekemisvaihtoehtoja kokouspäivänne oheen.

Ota yhteyttä

Esimerkkejä kokouspaketeistamme

Koko päivän kokouspaketti: esim. 15 hengelle klo 9 - 17, 1485 € + ALV – tai pyydä tarjous!

Paketti sisältää:

  • Kokoustilan videotykkeineen 
  • Aamukahvit pikkusuolaisella
  • Lounas
  • Päiväkahvit
  • Loppupäivä viihteellä, vapaassa käytössä koko Simulaattorimaailman sirkus (klo 17 saakka) mukavan henkilökunnan kera

Puolen päivän kokouspaketti: esim. 15 hengelle klo 9 - 14, 990 € + ALV – tai pyydä tarjous!

Paketti sisältää:

  • Kokoustilan videotykkeineen ja äänentoistoineen
  • Aamukahvit pikkusuolaisella
  • Lounas jälkiruokakahvilla (klo 11)
  • Loppupäivä viihteellä, vapaassa käytössä koko Simulaattorimaailman koukuttavat racing-simulaattorit ja muut viihdelaitteet (klo 14 saakka) mukavan henkilökunnan kera